Opslagruimte

Sla uw goederen op in een opslagruimte dicht bij de A35, A1 of N36 in Twente. Interhave Bedrijfshuisvesting verhuurt en verkoopt opslagruimte voor bedrijven. Ook voor tijdelijk huren zijn we u graag van dienst. Maak een keuze uit diverse opslagruimtes op bedrijvenparken van Almelo, Enschede en Vroomshoop.

Opslagruimte huren of kopen

Vestig uw opslagruimte op een veelzijdige locatie. Interhave Bedrijfshuisvesting verhuurt en verkoopt opslagruimte voor bedrijven op diverse A-locaties. Ontdek de mogelijkheden.

In Enschede, Almelo en Vroomshoop

Interhave Bedrijfshuisvesting heeft een portfolio met diverse opslagruimtes gelegen op bedrijvenpark Twentepoort Oost in Almelo, de Marssteden in Enschede en Industrieterrein Vroomshoop Oost. Huur of koop uw opslagruimte in Twente en maak gebruik van een omgeving met ruim opgezette bedrijventerreinen, havens en vliegveld Twente.

Uw magazijn goed bereikbaar en dichtbij

Plaats uw magazijn op goed bereikbare locaties voor expedities en zwaar transport. Vanuit onze opslagruimtes vervoert u uw goederen binnen 2 uur naar west Nederland, richting halverwege Berlijn en de Belgische grens.

Veelzijdig en modern

De opslagruimtes van Interhave Bedrijfshuisvesting zijn modern, ruim opgezet, multifunctioneel en flexibel in te richten op uw doelstellingen.

Neem contact op

Neem voor meer informatie of voor een afspraak, contact op met onze medewerkers. Of bel 055 – 576 3008. U kunt bij Interhave ook terecht voor het kopen en huren van bedrijfshallen, kantoorruimtes, kantoorpanden, bedrijfspanden, bedrijfsunits, bedrijfsruimtes en tijdelijke opslagruimte en loodsen.

Vind hier uw opslagruimte