Bedrijfspanden

Vestig uw bedrijfspand op een A-locatie. Interhave Bedrijfshuisvesting verhuurt en verkoopt bedrijfspanden op de best bereikbare en meest bekende bedrijvenparken van Twente. Ook voor tijdelijk huren is Interhave u graag van dienst. Maak een keuze uit diverse moderne panden in Almelo, Enschede en Vroomshoop.

Koop of huur uw bedrijfspand op een A-locatie

Interhave Bedrijfshuisvesting verhuurt en verkoopt bedrijfspanden op A-locatie bedrijvenparken in Twente. Bekijk hier het aanbod.

In Almelo, Enschede of Vroomshoop

Interhave Bedrijfshuisvesting heeft een portfolio met diverse bedrijfspanden gelegen op bedrijvenpark Twentepoort Oost in Almelo, de Marssteden in Enschede en Industrieterrein Vroomshoop Oost. Huur of koop uw bedrijfspand in Twente en maak gebruik van een omgeving met hoogwaardige technische expertise vanuit Universiteit Twente, ruim opgezette bedrijventerreinen, havens en vliegveld Twente. Bekijk de beschikbare bedrijfspanden en ontdek de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Alle bedrijfspanden van Interhave Bedrijfshuisvesting liggen op goed bereikbare locaties voor zowel uw klanten, medewerkers als expedities. Doordat de bedrijfspanden in de nabijheid liggen van snelle doorvoerroutes richting Duitsland, oost Europa en alle andere delen van Nederland bent u binnen 2 uur rijden in het westen van Nederland, halverwege Berlijn of richting de Belgische grens.

Multifunctionele en representatieve bedrijfspanden

Gebruik uw bedrijfspand als visitekaartje voor uw klanten. De bedrijfspanden van Interhave Bedrijfshuisvesting zijn modern, ruim opgezet, multifunctioneel en flexibel in te richten naar de specifieke behoeften van uw onderneming.

Neem contact op

Neem voor meer informatie over de bedrijfspanden van Interhave contact op met onze medewerkers of bel telefoonnummer 055 – 576 3008. U kunt bij Interhave ook terecht voor het kopen en huren van bedrijfshallen, kantoorruimtes, bedrijfsunits, bedrijfsruimtes, kantoorpanden, tijdelijke opslagruimte, permanente opslagruimte en loodsen.

Voer een andere zoekopdracht in