Kantoorpanden

Vestig uw kantoorpand op een A-locatie in Twente. Interhave Bedrijfshuisvesting verhuurt en verkoopt representatieve kantoorpanden. Ook voor tijdelijk huren kunt u bij Interhave terecht. Maak een keuze uit diverse multifunctionele kantoorpanden op de best bereikbare bedrijvenparken van Almelo, Enschede en Vroomshoop.

Huur of koop uw kantoorpand in veelzijdig Twente

Maak gebruik van de mogelijkheden die veelzijdig Twente aan ondernemers biedt. Vestig uw bedrijf in een representatief kantoorpand van Interhave Bedrijfshuisvesting. U kunt bij ons kantoorpanden huren of kopen.

Op A-locaties in Almelo, Enschede of Vroomshoop

Interhave Bedrijfshuisvesting heeft diverse bedrijfspanden in haar portfolio gelegen op bedrijvenpark Twentepoort Oost in Almelo, de Marssteden in Enschede en Industrieterrein Vroomshoop Oost. Ontdek een omgeving met expertise vanuit Universiteit Twente, Saxion Hogescholen en ROC Twente. Geniet van ruim opgezette bedrijvenparken, dichtbij gelegen havens en vliegveld Twente. Bekijk de beschikbare kantoorpanden en ontdek de mogelijkheden.

Europa aan uw voeten

Met een kantoorpand van Interhave ligt Europa aan uw voeten. Via de dichtbij gelegen A35, A1 en N36 bent u binnen 2 uur rijden in het westen van Nederland, halverwege Berlijn of richting de Belgische grens. Uw bedrijf is hierdoor meteen goed bereikbaar voor uw klanten, medewerkers en expedities.

Uw kantoorpand als visitekaartje

Gebruik uw nieuwe kantoorpand als visitekaartje voor uw klanten. De kantoorpanden van Interhave Bedrijfshuisvesting zijn representatief, modern, ruim opgezet, multifunctioneel en flexibel in te richten.

Neem contact op

Neem voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, contact op met onze medewerkers. Of bel 055 – 576 3008. U kunt bij Interhave ook terecht voor het kopen en huren van bedrijfshallen, kantoorruimtes, bedrijfspanden, bedrijfsunits, bedrijfsruimtes, tijdelijke opslagruimte, permanente opslagruimte en loodsen.

 

 

Vind hier uw kantoorpand